Serveis

Fabricaci贸 pr貌pia i disseny de peces exclusives

A Jordi Feliu Joies dissenyem i elaborem joies artesanes des de fa m茅s de 36 anys. Ens agrada el treball artesanal, apostem per la qualitat dels materials i sobretot per la qualitat de la joia acabada.

Tenim taller propi i fem joies 煤niques, s猫ries limitades i enc脿rrecs personalitzats. Fem joia d鈥檃utor.

Som artesans, laminem, forjem, embotim, soldem el metall, cisellem, gravem, clavem les pedres鈥 fins arribar al final del proc茅s: la joia.

Aix貌 vol dir que ho fem tot nosaltres, permetent-nos aix铆 tenir el control de tot el proc茅s de fabricaci贸.

Servei de reparaci贸 de tot tipus de joies

En col路laboraci贸 amb d鈥檃ltres professionals del m贸n de la joieria, formem un equip disposat a oferir tot el necessari per a fer qualsevol tipus de reparaci贸 de les seves joies.

Passem collars de perles, gravem tot tipus de pe莽a a m脿, amb pant貌graf o amb l脿ser, clavem pedreria, cisellem, fem banys de rodi, polim i matisem.

Transformacions i actualitzacions de joies antigues o en des煤s

Oferim la possibilitat de transformar peces antigues, joies de la familia que tenen un valor sentimental afegit.

Respectem el metall entregat, perles o pedres precioses, i mirem de donar-hi una nova forma m茅s actual i que s鈥檃dapti al gust del client.

Volem fer realitat la seva il路lusi贸.

Taxaci贸 i valoraci贸 de joies (her猫ncies)

La taxaci贸 de les joies 茅s important per tenir un coneixement fiable de les seves caracter铆stiques i alhora tenir una estimaci贸 real del valor actual de mercat.

Al nostre taller fem una an脿lisi i valoraci贸 dels materials: metalls, gemmes, diamants鈥

En quins casos?

– HER脠NCIES: tant en el cas de voler deixar les seves joies en her猫ncia o en el cas que s鈥檋agin rebut joies en her猫ncia, taxar-les assegura el con猫ixer-ne el seu valor actual i ajuda a fer-ne el repartiment que es consideri m茅s adequat

– ASSEGURANCES: si es contracta o ja es t茅 una asseguran莽a de les joies, taxar-les assegura determinar-ne la prima adequada i, en cas de sinistre, el valor d鈥檌ndemnitzaci贸 correcte.

– COMPRAVENDA DE JOIES: si vol vendre alguna de les seves joies, amb una taxaci贸 adequada, s鈥檃ssegura de saber el seu preu de mercat i aix铆 obtenir-ne el m脿xim benefici.

Anagrames o logotips d鈥檈mpresa

Convertim la imatge corporativa, anagrama o logotip de la seva empresa, en una joia.

La podem realitzar en or o plata, amb esmalts, amb diamants鈥 podem fer una tirada llarga o b茅 curta o podem fer una pe莽a 煤nica鈥 el client 茅s qui ens marca la pauta.

Podem fer pins, clauers, arracades, botons de puny, agulles de corbata, punts de llibre, etc.

Ens adaptem al seu pressupost i necessitats.

Assessorament personalitzat i de total confian莽a

Ens agrada atendre de forma personalitzada els nostres clients, amb temps, sense presses! 脡s important ser a prop de la persona que ens fa l鈥檈nc脿rrec.

Volem fer la venda personalment. Creiem que ning煤 com el propi artes脿 pot posar m茅s passi贸 a l鈥檋ora de transmetre les idees a l鈥檈stallera.

Oferim la possibilitat de comprar or i diamants com a inversi贸, sempre en funci贸 de la cotitzaci贸 del mercat.

Oferim tamb茅 l鈥檃ssessorament necesari per si vol adquirir qualsevol tipus de perla, ja sigui en forma de collar o b茅 solta.

Disseny de joies assistit per ordinador

Conscients de les noves tecnologies que estan transformant la joieria, al taller de Jordi Feliu Joies oferim mitjan莽ant el software 3design CAD, espec铆fic per a joieria en 3D, la possibilitat de presentar als nostres clients una visi贸 fotorrealista de la pe莽a que realitzarem al taller.

D鈥檃questa manera ens assegurem que hem ent猫s la idea de la persona que ens fa l鈥檈nc脿rrec.

Nuvis: aliances de prometatge, anells amb diamants鈥

Quan uns nuvis ens encarreguen les seves aliances de casament, volem que tinguin quelcom m茅s que un anell, volem que tinguin quelcom d鈥檈special que els recordi aquell instant tan important de les seves vides.

Proposem ser originals, diferents, volem fer una joia 煤nica per a ells. Combinem textures, juguem amb els seus noms, amb paraules que tenen alg煤n significat鈥 som atrevits.

A Jordi Feliu Joies fem aliances en or blanc, aliances en or groc, aliances en plata, solitaris amb diamants, aliances amb diamants o mitges aliances amb diamants, arracades amb perles鈥