Matar贸

Nascut a Matar贸 el 1965, passo la infantesa i l鈥檃dolesc猫ncia a Matar贸, formo la meva fam铆lia a Matar贸, visc a Matar贸鈥 estimo Matar贸!

Una de les coses que m茅s m鈥檃trauen de Matar贸, 茅s que tot i ser una gran ciutat, capital del Maresme, es respiren aires de poble. Sovint tinc la sensaci贸 de proximitat amb la gent que m鈥檈nvolta鈥 amb la gent que viu i treballa a Matar贸.

Matar贸 ha deixat enrere el seu passat industrial, ha deixat de ser la capital del t猫xtil i tamb茅 ha deixat de ser pagesa. 脡s per aix貌 que quan decideixo muntar el meu propi taller de joieria, ho faig a Matar贸, amb la intenci贸 d鈥檃portar el meu granet de sorra per fer de Matar贸 una ciutat amb m茅s capacitat productiva, d鈥檜n producte m茅s propi, m茅s nostre, amb gent d鈥檃qu铆, amb personalitat, amb un teixit associatiu que ajudi a impulsar el comer莽.

Des de Matar贸 puc oferir el meu treball a qualsevol persona interessada en el que faig, sigui d鈥檕n sigui, ja que Matar贸 est脿 molt ben comunicada, amb Barcelona, amb Girona i 煤ltimament tamb茅 amb el Vall猫s.