Jordi Feliu

S贸c joier artes脿 amb taller propi a la ciutat de Matar贸 des de l鈥檃ny 1987.
Col路legiat n.03303.

En l鈥櫭爉bit acad猫mic m鈥檋e format a l鈥橢scola Llotja, a les Facultats de Belles Arts i Geologia de Barcelona i tinc la diplomatura de 聽joieria a l鈥橢scola Massana.

He treballat i col路laborat amb diferents tallers, dissenyadors i joieries reconegudes de Catalunya.

He cursat els estudis de violoncel al Conservatori Superior de M煤sica del Liceu de Barcelona formant part de diferents formacions musicals. Actualment, i des de l鈥檃ny 2003, formo part del Quartet Barroc de Sant Sim贸 de Matar贸.

Tinc la sort que faig el que m鈥檃grada鈥 l鈥檃fici贸 que tenia pel dibuix i les arts pl脿stiques, quan encara era un nen, s鈥檋a convertit, amb el temps, en el meu ofici.

Captura de pantalla 2013-10-28 a les 15.48.27

Crear una imatge i realitzar-la amb materials nobles em desperta emocions de gran plaer, semblants a les que desperta a la persona que finalment lluir脿 la joia o simplement l鈥檕bservar脿, tancant d鈥檃questa manera el cercle creatiu.

Des del meu taller, ofereixo un treball obert a tot el p煤blic i un espai on s鈥檈scullen i dissenyen les peces, des de l鈥檃lta joieria fins a joies realitzades amb materials reciclats; des de la pe莽a 煤nica, a petites s猫ries.

El treball 茅s totalment artesanal i ofereixo la possibilitat d鈥檃ssistir al meu taller per tal de seguir tot el proc茅s creatiu de la joia, des dels primers esbo莽os fins al treball d鈥檈stellera.

Captura de pantalla 2013-10-28 a les 16.17.05

El punt de partida, a l鈥檋ora de realitzar qualsevol projecte, sol ser l鈥檌ntercanvi d鈥檌dees i de sensacions amb la persona que sol路licita la pe莽a. Altres vegades, el client ja ve amb una idea preconcebuda del que desitja o ha vist en alguna revista una forma que li 茅s agradable.

D鈥檃quest di脿leg, va sorgint la idea, el concepte, la forma鈥 conjuntament busquem l鈥檈quilibri est猫tic i funcional que la far脿 煤nica per al client.

Aquest proc茅s ens permet que el disseny i la joia vagin m茅s enll脿 del valor material que li d贸na la forma i s鈥檈ndinsin cap a un valor m茅s emocional i simb貌lic.

L鈥櫭▁it d鈥檜n projecte sempre ve donat per la suma de la satisfacci贸 de la persona que ens fa l鈥檈nc脿rrec i la del propi dissenyador-artes脿.


video

 

En aquest v铆deo podeu veure la nostra manera de treballar i com cuidem tots els detalls

Pots veure el v铆deo aqu铆 o prement a la imatge.