Empresa

Jordi Feliu Joies disposa d鈥檜n bon equip de professionals col路laboradors, taller propi i l鈥檈xperi猫ncia de molts anys en el sector de la joieria, tot aix貌 ens permet oferir solucions t猫cniques i dissenys personalitzats per tal d鈥檃daptar-nos a qualsevol tipus d鈥檈nc脿rrec.

Tenim l鈥檈structura i la preparaci贸 per efectuar qualsevol tipus de projecte, igual que la capacitat per despla莽ar-nos on ens demani el client.

El nostre taller de joieria est脿 preparat per donar respostes a qualsevol projecte o enc脿rrec que se鈥檔s demani i amb les condicions econ貌miques m茅s favorables.

Donem molt de valor als nostres clients, tenim l鈥檕rgull de saber que s贸n ells mateixos qui ens recomanen les seves amistats o col路laboradors i en destaquen la nostra complicitat en el tracte personal.

El que ens fa sentir m茅s orgullosos de la nostra feina 茅s l鈥檃lt grau de satisfacci贸 dels nostres clients. Estem conven莽uts que posar-nos en la pell de qui ens fa l鈥檈nc脿rrec ens聽 hi ajuda.

Som una empresa petita que ha crescut amb capacitat de treball i il路lusi贸 per la feina que fem. Actuem de forma senzilla i amb tracte de proximitat.

Com a empresa, mirem sempre de millorar, de ser competitius, de supervisar al m脿xim la qualitat dels nostres materials. Ens preocupem molt per l鈥檃cabat final de les nostres joies i tamb茅 per complir amb els terminis de lliurament.

Treballem amb els millors materials, en verifiquem la seva proced猫ncia i ens ajustem amb els preus.